На 76 години, Шер не крие, че е на крилете на

...
На 76 години, Шер не крие, че е на крилете на
Коментари Харесай

Колко харчи Шер за мъжа до себе си, който е с 40 години по-млад от нея

На 76 години, Шер не крие, че е на крилете на любовта и щастието. И няма по какъв начин да е другояче, поради обстоятелството, че певицата има връзка с мъж, който е с близо 40 години по-млад от нея. При това връзката им не е просто флирт, а е резултат на съществени връзки - Шер и Александър Едуардс са дружно към този момент от няколко месеца, показват обществено какъв брой държат един на различен и даже си разменят скъпи дарове. 
 Шер, Александър Едуардс и това ли е новото гадже на певицата
Новото гадже на Шер (което е с 40 години по-младо)

Слухове или самата истина

Точно от тези парични жестове на певицата се тормозят околните ѝ, тъй като по думите им, откогато е с младия продуцент, Шер не спира да харчи. Нейни близки споделят пред RadarOnline, че децата й са обезпокоени, тъй като има възможност по този метод тя да ги остави без завещание. 

" Шер постоянно е била толкоз деликатна с парите си, само че в този момент ги харчи по този човек и финансира един прекомерно модерен начин на живот. Всички са ужасени и доста обезпокоени от държанието ѝ ", споделя източник пред изданието.

Той добавя, че за Шер всяка вечер е развлечение на открито, както и всеки ден пазари. " Всичко е обвързвано с това да направи Александър благополучен и тя не желае да чуе и дума против младия музикален продуцент. "  Разхищението на певицата обаче застрашава синовете ѝ от завещание. 
 Шер, Александър Едуардс, диамантеният пръстен, който ѝ подари той за Коледа и сгодени ли са двамата
Сгодена ли е Шер за 40 години по-младото си гадже

Диамантеният подарък от Александър Едуардс

Нетната стойност на 76-годишната музикална легенда се прави оценка на 360 млн. $, тъй че Шер има много да се постарае, с цел да ги изхарчи. Всичко зависи от това обаче какъв брой ще продължи в действителност връзката ѝ с Александър Едуардс и какъв брой великодушна може да бъде певицата към гаджето си. Наскоро се заприказва, че двамата даже обмислят женитба.
 Снимка 614177

Това обаче по никакъв начин не се нрави на децата й, съгласно които новият й ухажор я разиграва, с цел да се възползва от силата и въздействието й в музикалната промишленост, пишат от Mirror.
 Шер, Александър Едуардс, щастието, любовта и връзката ѝ 40 години по-младия мъж
Щастлива ли е Шер с съвсем 40 години по-младия мъж до себе си

Отговорът е един...

" Шер не желае синовете ѝ да броят парите ѝ ", разяснява още източникът. " Ако това продължи, ще би трябвало да се сбогуват с наследството си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР